you wouldn't have any other ways


Okey, matchen igår slutade 3-3 och med 2 sträckta fingrar och en liten knäskada, men det tar vi inte så hårt! Såg på filmer igår kväll efter matchen, somna sen kanske runt 2 tiden? Ja, sen skola och så slängde bussen hem mej i 15 minuter och sen till cirkelvägen på träning med 96;orna, ihanaa.

Vädret blev bara finare och finare , till slut var det 27 grader!
åh, sommarlov om någon dag. underbart.

Aja ska göra lite mat till mej, har inte fått i mej nåt sen 11 så jes , mat låter bra!


no it's not killing you

Är på bra humör, tack vännnnen! Och har sovt en hel natt utan att vakna. Nu far jag snart till skolan och fick just höra att jag slipper 1 timme före. Sen nångång före 4 drar jag mej till mtv och där före ska jag ha packat allt och såå.. Sen hem i duschen och hämta saker och tillbaka till skolan, finns på telefon!

sista skolveckan,sista ordentliga skoldagen blir idag också, sista måndagen före sommarlov! Blir jävligt happy av bara tanken!

two in one


shopping 29.5.

rjåovh3råoqiehd


Fick hem mina kära
copa mundials, fotbollssockor, sportbh, 3xörhängen, 2xtoppar! visar på bild senare. Träningen blev inställd, ingen aning varför, ååh jag som hade lust att spela. Nå ja, nu ösregnar det iallafall myysigt älskar dedär piskande ljudet mot taket, så hamnar att städa och packa idag bara. Helt chill nog, sätter kanske ännu på en film eller två, får se

no i don't regret anything

Gomorron! Ska snart inn till stan och köpa nya fotbolls skor, och kanske nåt smått annat! Sen en fyra tiden på talangträning. Får se om jag hinner skriva nåt där före. Imorgon blir det ingen bloggning trorjag , först match mot vps och sen till skolan tillbaka för att sova där..? haha okej meen, ha en bra dag!

Idag fyller ju sötsöt Ebba, så grattis !♥

 


Like a lock, whitch opens with the wrong key


godnatt!

oredigerat -


fuck that,drop that, it's your birthday!


Fick nog inga bilder som inte var oseriösa, tyvärr. haha aja, var och firade Ebba som fyller imorgon med brudarna ovan. Jätte shönt var det, och kul! Talade om lite allt och skrattade lite mera en åt allt, underbart! Kom sen hem nångång efter åtta, har nog några fotografier som jag senare kanske sätter upp, om något lyckades. Ikväll blir det att se på barcelona-manchester united, vem vinner?

now I smile to how stupid I were, believing you


vi har delat allt tillsammans både gråtet och skrattet


Bibi's fina present från umeå ti mej, hheeh naw
Somnade för en 11 timmars sömn, vaknade nästan utan röst och med en våt kudde. Fick skrika ännu en stund. Men det blir bra. Ska snart gå i duschen och sen försöka få i mig mat. Sen en fyra tiden drar jag mig till Ebba på födelsedags fest! och vet ni, fem jävla skoldagar kvar, sen s-o-m-m-a-r-l-o-v-! underbart.


Var ju till stan med Bibi, träffade Kenta&jesse for till subway och äta och fjantade oss lite, sen hittade vi Edvin&lade en stund senare.. For sedan 6 tiden och såg på pirates of the carribian med bibi som var helt bra! hade nog sakna henne smått jo. Sku bara kuna somna nu har hänt så mycke, så tror jag stänger av nu. Hörs mera imorgon, gonatt

får jag vara mig själv, eller är det för mycket begärt?

Jag vet. Såklart ni vill att jag är er söta, snälla, lydande flicka. Det hör till, men nej det är inte jag. Jag vet, jag är inte ens nära vuxen, men jag är inte en 8åring som springer runt och inte vet vad jag håller på med. Jag vet vilka som jag vill umgås med,jag vet vad jag vill göra. Så försök int få mig sluta. Ni kan ju bara inte säga att jag gör fel hela tiden, för nej,jag gör rätt, men på mitt sätt. Såklart, alla gör misstag. Men det ni säger att jag gör fel, de stämmer int. Men ni säger det, för att få hem mig för ni tycker att jag är för mycket borta. Men saken är, jag trivs mycket bättre med kompisar. Ni borde ju förstå det? Och, att jag har äldre vänner..nej det kan jag inte heller påverka. Jag trivs helt enkelt bättre med dem. Men ni vågar inte släppa taget om mig, ni vill inte se mig misslyckas. Men vet ni vad? jag bryr mig inte i om jag misslyckas. Jag vill testa mina gränser. Ja vill inte att ni säger åt mig vad jag ska göra, jag känner av mig om jag int vill göra det. Är det så att ni inte litar på mig? och du, du stressar allt för mycket på jobbet, och sätter det på mig. Är jag ända med problem och ända som gör fel i dethär huset? nej aldrig. Ibland känns det som, ni försöker få mig att ändras, som jag inte duger. som jag var ett misstag. Men det stämmer då int, jag vet att ni älskar mig. Men , jag är jag. Jag vill inte sitta hemma dagarna, jag vill vara med vänner och ha kul. Jag vill inte vara försiktig på det sättet, ja vill testa mina gränser. Jag vill inte låtsas vara nån annan, jag vill vara mig själv.

I forget about the consequences, for a minute there I lose my senses


Träningen var helt shön, slutade en halv timme före också och for och såg på pojkar 96;ornas match! Blir att fara till stan efter skolan imorgon med bibisöt och bio sen senare! lovely. Sku behöva läsa lite på gegga, men tror nästan jag går och sover nu direkt istället. jepp, lovar ingen bloggning imorgon, får se om jag hinner. Sovsött!

Om

Min profilbild

RSS 2.0