day 1

Dagen har bestått av fotbollfotbollfotboll. Själv spelade vi bara en match som slutade 0-0 men har sett på en del matcher också! Sen drog jag, bella och ebba till hesburger och äta sen och se på 96;ornas match mot nåt engelskt lag med mycket folk, som vifk vann 4-1! Så cyklade vi till sandö och simmade och träffade liedonpallopojkar och hade små kul med dem! Imorgon blir det väckning klockan 7, får se hur det slutar. Och imorgon spelar vi två matcher. nicenicenice! Sen på kvällen WFC-disco!

how sweet?

For till hankmoo och simma med nathalie& hanna ikväll,sjukt shönt! Klippte sen gräset, steg på en groda som överlevde...kan ärligt säga, har skräck för grodor och ödlor. haha! Aja, ska lägga en luftmadrass hit ner nu, för kan typ inte andas där uppe , det är så jävla varmt där! Sen fixa några småsaker och packa tills imorgon.

Svar på frågestunden kommer troligen upp på söndagen, så fråga på!

29.6


Vaknade klockan 10 efter ett få par timmars sömn, gick ner och såg en "hemarbets lista" som vi höll på med i typ 2½ timme. For sedan till plan och tränade i 1½ timme. Kom hem en just och är helt jävla slö nu och sku vill gå ut men det är 30 grader där ute, så kan inte vara där heller så mycke för imorgon börjar WFC HELLYEAH!

Why do we use this word so much? It's just a stupid lie.


" N O T H I N G "

TODAY

Har jag varit på talang träning, varit med ebba till hankmo simstrand, och på en träning på kvällen. Nu ska jag fixa något till min högra vrist som är små skadad och stretchaa lite, för i övermorgon börjar ju wasafootballcup! Och jävlar vad taggad jag är!

du går för långt


right next to you

Matchen gich bra, har ett par blåmärken och lite sjukt här och där, men spelet var finfint! Ska bara chilla nu, har nog inget mer att säga, imorgon träning x 2, får se hur mycket bloggas det blir. men skriver nog inte mer ikväll så, godnatt!

everything can happen, just wait and see

Shönt väder där ute! Synd är det ju att jag inte tänker sola idag, för har match på "kvällen" och före det ska jag dricka flera liter vatten och såå , så jag inte svimmar på matchen höhö. Ja på tal om matchen, har mot vps på MTV klockan 17.30. Blir ju wasafootballcup ihan om en stund också, låter helt jävla bra i mina öron! Ni ska ha en bra dag, och bara att slänga inn mera frågor. kramar!

ni minns väl..?

Ni har väl inte glömt frågestunden? fråga om allt! kläder,design,hoppy,vänner,familj, fast vilken shampoo ja änvänder, altså om vad som helst! Vill att varje läsare skickar inn åtminnstone en fråga! here we go ? yeah sure as hell!

söndagsmys!

Har vart till butiken med mami , lagat mat, städat (läs stoppat allt som vart på golvet i en resväska) och bytt sängkläder idag, känns ju okej! Nu ska jag se på film med godsakerna på bilden , hihi! Antingen Before sunrise eller Hereafter. Sen senare drar jag troligtvis ut med nathalie.

nej jag är inte vuxen, men jag är fan inte heller 8 år.


s u n d a y

Godmorgon, sovit gott? det har jag iallafall! 10 timmars sömn är helt okej ibland. Ska locka håret nu för ingenting, sen se vad som händer, ska ladda ner en film, livet efter detta. Solen är också lite framme, seems ok!

MIDSUMMER 2011


you & me

Helt påriktigt, midsommar är bästa högtiden. Altså, mycket kulare en jul om man frågar mej! Har tillbringat gårdagen med jocke & heidi, altså mina storesyskon & deras vänner & familjen. Och jävlar (förlåt) vad kul det har vart! Bastu simmning, talkin about allt mellan himel&jord, skratt och kanske väl mycke smakas men det är lugnt dom är underbara! Är jätte trött nu, men ska se på nån film kanske? ja. Ni får bilder snart!

midsommar!

Är troligen på världens härligaste feelis just nu, har alltid den på villan. En egen ö, och vart man en kollar ser man hav. Vatten, grönt,klippor, underbart. Kan tänka igenom allt där, utan någon jvla dator som stör (hehe) kan bara kolla på vågorna då dom slår mot klipporna, se båtar åka med fullfart, men man har ingen aning om vart dom far, nånstans ut i havet. Får skratta åt allt där, alltid härligt folk där, med mina storesyskon och se på då deras vänner blir lite halvfulla, men gud vad trevliga dom är och med familjen, liksom nångång om året, ingenannan gång är det lika bra stämning i familjen än då vi är ute på havet. Sitter troligen och talar med en underbara personer tills telefonen dör också. Får hoppas det är fint väder också så man får ta i ordentligt med chillet. ha en bra midsommar!

Om

Min profilbild

RSS 2.0