-4-vid villan-


-3-i solnedgång-


-2-jordgubbar-


-1-converse-


ouhouhouh UMEÅ, HERE WE COME

Allt packat. imorgon är det väckning klockan 6 sen till hamnen och därifrån med båt till umeå, har varit ett dygn med ebba, vid storsand och ute med folk så har inte hunnit blogga. Är helt jäääättttteee taggad nu också, och om 7 timmar är det väckning. Har gjort 4 bildinlägg åt er. Ni ska ha riktigt bra fortsättning på veckan, min kommer vara ett minne för livet får jag hoppas! ha det gott, kramar godnatt!

bratackförsvinn

One second and everything was changed.
One minute and I thought that everything was alright .
One hour and I realized what I just done made everything shit .
After one day nothing seems okay, and everything comes up to my mistake.
Even though it really wasn't me,myself and I who caused this war.
We were two. Or three.
du kom till mej. du skulle hjälpa mej. du skulle bara få mej på bättre humör. men fan vad fel det gick.


i do what i want when i feel like it

Stannade över natten vid nathalie, på morgonen till stan och nu är ebba här , snart på match mot IK. hejdå

wrong

Idag har jag gjort rummet någolunda klart. Är helt färdig och trött också skulle sitta bra med att få sova men nej måste hjälpa lillebror städa..meen sen drar jag ut till nathalie och är där kvällen. Btw, det kommer upp en ny design snart, och svaren på frågestunden kommer snart upp. Och jag drar till umeå på torsdag morgon och är där resten av veckan på umeå fotbolls festival ÄNTLIGEN och, då ska jag försöka göra några tidsinställda bildbomber åt er. hehe nu vet ni lite!

dagens x2

Idag har jag varit till jeppis på jaro-hjk match som slutade 1-0 ! Sen hem och byta om och direkt till någå bekanta på middag och myste i åskvädret. Kom hem nångång halv 1 tiden, och ska strax försöka somna, kommer troligen inte lyckas men. Godnatt' i förväg.

vackert


What I've done

Vill bara svänga mej om, och se att allt är bra.
men nej, det är det inte. Gjorde det, igen.
Flera misstag.

soccer

Daagennn! Igår var jag på en träning direkt efter villan, och sen kom jens övernatt. Sen på morgonen var jag på träning, och nu är ebba här. Om en timme drar vi till kvevlaxplan och har träningsmatch mot kuffen...inte på humör men ,den kommer väl! Sen senare på vps match,troligen.

just leave my heart

Kom till villan runt tio tiden igår kväll.  Fotade två kvarter och satt och skrattade med brorsorna. Sen ringde jens och talade med honom i nån timme. sjuktshönt. Somnade nångång kring två tiden, och har sovt en riktigt lång sömn med hunden på benen. hihi Netet här fungerar knappt, så i'm lucky när jag ens kunde skriva dethär inlägget.
Idag ska jag bara chilla fram till klockan halv 3 med hård huvudvärk , då ön fylls av gäster. nicenice! Kommer hem imorgon, så ja hörs väl då? jepp ha en fin dag!

idioter i hela världen, but seriously vad kan man göra?

Har sovt kanske 5 timmar inatt, men gud vad shönt att träna igen efter en veckas paus!  Nu ska jag och plocka jordgubbar, sen och se på min lillebrorsas match, och sen sent på kvälln far jag till villan igen.

su; skulle publiceras 13:30 men nehhe...

no cause fuck boy, i can't handle it


Om

Min profilbild

RSS 2.0