dslkfsnd.nf,sdahdl

Idag har jag lyckats med att söndra min telefon. bra antonia. Efter skolan for jag till Bella och därifrån till stan och äta subari och köpa någå små juttun. Imorgon blir jag troligen en HTC chacha rikare, och michelle kommer troligen hit efter skolan. nu ska här pluggas. ännu bättre. vill sova.

dreamer

It was only just a dream.
Those lips so close,
felt your arms around my waist.
So close to hear you say you love me.
But, it was only just a dream.

for your informtion

Vinst med 16-0. Jag hatar mina knän. Nu ska jag göra en massa läxor, hejdå

- - - - -

Kan säga, uttagningarna gick bra. På fredag blir det träningsmatch mot gymnasiet, och då far 4 stycken ännu från laget. men ja, får hoppas på de bäästa! ska se på tv och bara chilla nu, sen match mot APV, eller det har jag sagt huh? hööh, nåja, ha en bra dag, kram

soccer

Skolan var chill, avslutades med 3 timmar hykla. Efter skolan kom nathalie hit i nån timme, och sen drog jag till mtv på träning. Imorgon är det skolfotbolls-uttagningar och på kvällen har vi match i roparnäs mot AVP!

besökar rekord, tack söta!

statistiken drog våldsamt över 100! godnatt

3


you are beautiful

Villavslutningen var helt awesome. Grillad mat, läste "elsas mode" boken som är hur bra som helst, fotade, körde båt, såg på då min storebror lyckades med att skjuta raketer ut i havet och då raketerna fassnade i marken, satt i båten mitt ut i havet och såg raketer smälla runt en allstans,  lyssnade på historier av min storebrorsas vänner mitt på natten. osvosv, sovde dock dåligt men nåja. Idag, har jag rensat garderoben, reslutat var två sopsäckar fulla med kläder som jag ska ge/sälja bort. Ska antingen se på film, eller dra på mej kläder och fara ut med någo folk, får se!

nu

klädskåpet töms, shalååå!

what if

Körde till åminne på natten i brist på annat, somnade direkt då jag kom hem.
Idag ska jag se på walles match, sen tilll villan med lillebror och pappa. Kameran kommer med, så får se om man får någå bilder. Inget mer att säga, ha en bra helg alla söta!

ska jag våga..?


färga brunt hår ?

friday - fredag - perjantai

I skolan hände inget, var sur och stressad mest hela tiden.
Laddar ner ett antal filmer nu, är hemma hela kvällen, så filmer låter bra.
Ni som drar till åminne ska ha det riktigt kul, och resten!

tired of drama

Att gå till gamlis gick som de gick. Hade träning klockan fem som gick braa, sen till bella därifrån till ishallen och se på p97-damlaget höhö. Sen till mtv och bolla lite. Ska i duschen nu, och se på HJK-schalke och sova. Imorgon fredag, fan går ju allt för fort.

- - - -

Fick träffa emil&patte&ebba, shönt. Gick just ute, härligt. svalt. fick tänka igenom allt ordentligt.
Nu ska jag läsa gegga och gå sova. Imorgon går vi till gamlis från skolan. we're in heaven. skoja.

pretty,

Samma känsla på morgonen som vanligt, mår jämt jätte dåligt på morrona, som tiden går för fort..jajaja enough av de. Har haft en helt okej skoldag, och äntligen fick vi koderna till skåpen, behöver inte bära 20 kilos väska nåmera! och så är man inte ända som går och låser upp koden då man har så söta vänner som går å gräver efter lapparna..faktaa se! höhö . Ska till mtv och se på VIFK97-KPV typ en halv sjuu tiden. jajaj syns där!

Om

Min profilbild

RSS 2.0